In het noorden een sneeuwbui

Waarschuwingen 
Code geel voor kans op gladheid in het noorden en noordwesten.

Vanavond vallen in het noorden van het land enkele sneeuwbuien. Verder komen in het westen opklaringen voor, in het zuiden en oosten is het bewolkt. Aan de noordkust staat een matige wind uit het noordoosten, elders is er weinig wind.

Komende nacht is er in het noorden en mogelijk ook in het midden een enkele sneeuwbui mogelijk. Op een enkele plaats ontstaat mist. In het zuidoosten komen wolkenvelden voor. De minimumtemperatuur ligt aan de zuidwestkust rond het vriespunt. Landinwaarts vriest het plaatselijk ongeveer 6 graden. Er staat nauwelijks wind.

Morgenochtend lost eventuele mist op en zijn er perioden met zon. In het noorden valt mogelijk nog een sneeuwbui, maar verder blijft het droog. Landinwaarts is er weinig wind, aan de kust staat een matige wind uit het noordoosten.
Morgenmiddag zijn er perioden met zon. In het noordelijk kustgebied is er een enkele winterse bui. De maximumtemperatuur ligt in het zuidoosten rond het vriespunt, aan de kust wordt het ongeveer 4°C. Er is landinwaarts weinig wind. Aan de kust staat een matige wind uit westelijke richtingen.
Morgenavond is er in het noorden en westen een enkele (winterse) bui mogelijk met kans op gladheid. Er is landinwaarts weinig wind. Aan de kust staat een matige wind uit een westelijke richting. (Bron: KNMI)

01/12/2023 18.26 uur LT