In het zuidoosten buien. Dinsdag regen, in het zuidoosten onweersbuien

Waarschuwingen 
Er zijn geen waarschuwingen van kracht.

Vannacht valt er in het oosten en zuidoosten een enkele bui, met een kleine kans op onweer. Elders blijft het droog. De minima liggen rond 10°C. Er is weinig wind, alleen aan de kust staat een meestal matige wind uit het zuidwesten.

Vanochtend is het half tot zwaar bewolkt met de zuidoostelijke helft een enkele bui. Er staat een zwakke tot matige wind uit het zuiden tot zuidwesten.
Vanmiddag is het zuidoosten half tot zwaar bewolkt met enkele buien, soms met onweer. In het westen en noorden blijft het droog en schijnt de zon. De maximumtemperatuur ligt rond 20°C. De wind is zwak tot matig en komt uit het zuidwesten, in het westen en noorden uit het westen.
Vanavond is er in het zuidoosten nog een enkele bui. Elders is het droog en schijnt de zon. Landinwaarts is er weinig wind. In het noordwesten staat een matige wind uit het westen.

Komende nacht is het droog en ontstaat vooral in het oosten plaatselijk mist. De minimumtemperatuur ligt tussen 14°C in het zuiden en 6°C plaatselijk in het noorden. Er is weinig wind.

Morgenochtend is het in het zuiden en oosten bewolkt, in het noorden en westen schijnt de zon. Het blijft vrijwel overal droog. Er is weinig wind.
Morgenmiddag is het bewolkt en gaat het van het zuiden uit regenen. In het zuidoosten zijn er later mogelijk flinke buien met onweer. In het noordwesten blijft het waarschijnlijk droog. De maximumtemperatuur ligt rond 21°C, in het zuidoosten wordt het mogelijk enkele graden warmer. Er staat een zwakke tot matige wind uit het noordoosten.
Morgenavond is het bewolkt en regent het op veel plaatsen. In het zuidoosten zijn er mogelijk flinke buien met onweer. In de loop van de avond wordt het in het noorden en westen droog. In het zuidoosten kan plaatselijk veel regen vallen, 20-40 mm. De wind is zwak tot matig en komt uit het noorden tot noordoosten. (Bron: KNMI)

17/06/2024 00.53 uur LT